top of page

U kunt bij Het Centrum Fysiotherapie & Manuele therapie terecht met alle klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Het Centrum Fysiotherapie & Manuele therapie is reeds tientallen jaren gevestigd in Rijen. Sinds 2014 zijn wij op twee centrale locaties gevestigd.

 

Het Centrum Fysiotherapie & Manuele therapie heeft contracten met alle zorgverzekeraars. U heeft voor behandeling geen verwijsbrief nodig en wij hanteren geen wachtlijst. Wij plannen een intake in de regel binnen 2 werkdagen.

 

Het Centrum Fysiotherapie & Manuele therapie staat voor kwaliteit. Wij behandelen volgens richtlijnen en actuele ontwikkelingen binnen de fysiotherapie. Wij zijn in de periode 2009-2015 HKZ gecertificeerd geweest en PLUS praktijk geweest voor alle zorgverzekeraars. In 2016 hebben wij besloten om zonder deze certificeringen verder te gaan. Onze werkwijze en kwaliteit is echter hetzelfde gebleven. Onze klanttevredenheid meten wij met Qualiview.

 

Het Centrum Fysiotherapie & Manuele therapie beschikt over therapeuten met verschillende erkende specialisaties. Wij hebben het grootste aanbod erkende specialisaties in Rijen. Daarnaast hebben de therapeuten diverse specifieke aandachtsgebieden waar zij bijvoorbeeld extra curussen voor gevolgd hebben. Zo zijn wij in staat u optimaal te behandelen en begeleiden.

 

Het Centrum Fysiotherapie en Manuele therapie is een maatschap van vier maatschapsleden (Dr. Nathan Hutting, Jessie van Loon MSc, Bram Luijkx MSc en Martijn le Rutte). Bij Het Centrum Fysiotherapie & Manuele therapie werken, inclusief de maatschapsleden, 7 fysiotherapeuten. Alle therapeuten zijn geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie. Daarnaast hebben alle  therapeuten na hun basisopleiding fysiotherapie een post-HBO, master, of master of science opleiding gevolgd of volgen een dergelijke opleiding.

DE PRAKTIJK

Anker 4
bottom of page