Onze therapeuten (Klik op de naam voor meer informatie)
Jessie van Loon MSc

Fysiotherapie 
Oncologiefysiotherapie
Oedeemfysiotherapie
Bekkenbodemtherapie 
Medical taping concept

Martijn le Rutte

Fysiotherapie 
Geriatrie fysiotherapie 
Medical taping concept 
Lid netwerken Niet Aangeboren Hersenletsel, reuma en Parkinson

Tamara Winnemuller MSc

Fysiotherapie 
Manuele therapie
Dry needling
Medical taping Concept 
 

Bram Luijkx MSc

Fysiotherapie 
Manuele therapie 
Bedrijfsfysiotherapie 
Looptherapie etalagebenen
Medical Taping Concept 
Physical Rehabilitation Trainer i.o.

Dr. Nathan Hutting

Fysiotherapie
Manuele therapie

Golf fysiotherapie

Expert Klachten arm, nek en/of schouder

logo-centrum.png
Susan Trommelen 

Fysiotherapie bij ouderen

Fysiotherapie voor ouderen

Oefentherapie Cesar

Marieke de Kort MSc

Fysiotherapie
Bewegingswetenschapper 
Handtherapie

Medical Taping Concept

Triggerpoint behandeling

U kunt bij Het Centrum Fysiotherapie & Manuele therapie terecht met alle klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Het Centrum Fysiotherapie & Manuele therapie is reeds tientallen jaren gevestigd in Rijen. Sinds 2014 zijn wij op twee centrale locaties gevestigd.

 

Het Centrum Fysiotherapie & Manuele therapie heeft contracten met alle zorgverzekeraars. U heeft voor behandeling geen verwijsbrief nodig en wij hanteren geen wachtlijst. Wij plannen een intake in de regel binnen 2 werkdagen.

 

Het Centrum Fysiotherapie & Manuele therapie staat voor kwaliteit. Wij behandelen volgens richtlijnen en actuele ontwikkelingen binnen de fysiotherapie. Wij zijn in de periode 2009-2015 HKZ gecertificeerd geweest en PLUS praktijk geweest voor alle zorgverzekeraars. In 2016 hebben wij besloten om zonder deze certificeringen verder te gaan. Onze werkwijze en kwaliteit is echter hetzelfde gebleven. Onze klanttevredenheid meten wij met Qualiview.

 

Het Centrum Fysiotherapie & Manuele therapie beschikt over therapeuten met verschillende erkende specialisaties. Wij hebben het grootste aanbod erkende specialisaties in Rijen. Daarnaast hebben de therapeuten diverse specifieke aandachtsgebieden waar zij bijvoorbeeld extra curussen voor gevolgd hebben. Zo zijn wij in staat u optimaal te behandelen en begeleiden.

 

Het Centrum Fysiotherapie en Manuele therapie is een maatschap van vier maatschapsleden (Dr. Nathan Hutting, Jessie van Loon MSc, Bram Luijkx MSc en Martijn le Rutte). Bij Het Centrum Fysiotherapie & Manuele therapie werken, inclusief de maatschapsleden, 7 fysiotherapeuten. Alle therapeuten zijn geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie. Daarnaast hebben alle  therapeuten na hun basisopleiding fysiotherapie een post-HBO, master, of master of science opleiding gevolgd of volgen een dergelijke opleiding.

Laatste nieuws

 

Gelezen in de media en beschikbaar bij Het Centrum: Medical Taping kan oplossing bieden bij hooikoorts

Ongeveer 20% van de Nederlandse bevolking heeft last van hooikoortsklachten. Deze klachten beginnen vaak in de lente door het stuifmeel van bomen, grassen en planten. Binnen het Medical Taping Concept bestaat een tapetoepassing die de hooikoortsklachten sterk kan verminderen of zelfs ervoor kan zorgen dat iemand klachtenvrij het seizoen doorkomt. De resultaten zijn spectaculair en het is een gemiste kans om deze tapemethode niet toe te passen bij iemand met hooikoorts. Deze tapemethode is beschikbaar bij Het Centrum. <lees verder>

Patiënttevredenheid 2015

Uit onafhankelijk onderzoek van Qualiview blijkt dat Het Centrum Fysiotherapie en Manuele therapie in het jaar 2015 door 134 patiënten is beoordeeld met een gemiddeld rapportcijfer 8,9. Op 3 van de 4 items (informatievoorziening, bejegening en participattie & therapietrouw) scoorde de praktijk het maximaal aantal haalbare sterren. Klik op het pictogram om het certificaat te bekijken.

 

Strijd tegen rsi: Pas gedrag aan; artikel over onderzoek van fysiotherapeut en manueel therapeut Nathan Hutting in de Telegraaf

December 2015

 

In De Telegraaf van 10 december 2015 stond een artikel over het onderzoek van Nathan Hutting, fysiotherapeut en manueel therapeut bij Het Centrum.

 

Klik hier om het artikel te lezen

 

 

Promotie fysiotherapeut en manueel therapeut Nathan Hutting aan de Radbioud Universiteit Nijmegen

December 2015

 

Op 9 december 2015 verdedigde Nathan Hutting met succes zijn proefschrift getiteld “Effectiveness of a self-management program for employees with complaints of the arm, neck and/or shoulder” aan de Radboud Universiteit Nijmegen. 

 

Klik hier voor meer informatie

 

Nieuwe medewerker Het Centrum Fysiotherapie en Manuele therapie: Carlijn Otten

December 2015

 

Per 1 december 2015 is Carlijn Otten het team van Het Centrum Fysiotherapie & Manuele therapie komen versterken. Carlijn is fysiotherapeut en fysiotherapiewetenschapper in opleiding. Zij zal zich binnen de praktijk vooral richten op de oudere cliënten.

 

klik hier om meer over Carlijn te lezen

 
 
 

DE PRAKTIJK